معاون بین الملل و انتقال فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: در این جلسه معاون و مسئول بخش تشکیلات اتاق بازرگانی به همراه ۲۰ تشکل دانش بنیان که زیر مجموعه هر کدام دهها شرکت دانش بنیان قرار دارد، تشکیل شد و روند شکل گیری این مجمع مورد بررسی قرار گرفت.
وی درباره مصوبات جلسه کارگروه تشکیل مجمع تشکلهای دانش بنیان نیز گفت: مصوبات به این صورت بود که تشکلهایی که در حوزه دانش بنیان فعالیت میکنند، فرمی را تکمیل کنند که از سوی معاونت علمی و فناوری تهیه و در اختیار آنان قرار داده میشود، به این ترتیب تا پایان ماه جاری با تکمیل این فرمها چگونگی پیشبرد امور نهایی خواهد شد.
دکتر سالارآملی ابراز امیدواری کرد تا اسفند ماه امسال، مجمع تشکلهای دانش بنیان شروع به کار کند.
معاون امور بین الملل و انتقال فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در رابطه با اهدافی که از تشکیل مجمع تشکلهای دانش بنیان مد نظر قرار داشته است، تصریح کرد: این مجمع میتواند در جهت تولید دانش مبنا و حمایت از اقتصاد دانش محور به اقتصاد کشور کمک به سزایی کند و به عنوان یک محور از نظام ملی نوآوری ایفای نقش نماید. وی همچنین بر ضرورت راهاندازی تشکلها در جهت دستیابی به اهداف توسعه علم و فناوری تاکید نمود.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با شکل گیری مجمع تشکلهای دانش بنیان، روند کلی آمارهای استراتژیک و نگاه نظاممند به توسعه اقتصاد دانش بنیان، بررسی شرایط کنونی، چگونگی ارتقاء شرایط و مبارزه با مشکلات موجود فراهم شده تا بستری تشکیل شود که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه بخش خصوصی بتواند این مشکلات را برطرف کند.
دکتر سالارآملی درباره محل مجمع تشکلهای دانش بنیان اظهار کرد: در حال حاضر مقرر شده است، در ابتدای کار محل این مجمع، پارک فناوری پردیس باشد که البته پس از شکل گیری هیات مدیره این مجمع، در این رابطه تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.
معاون امور بین الملل و انتقال فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خاتمه تاکید کرد: به دلیل ظرفیتهای خوب علمی و فناوری همچنین فراز و نشیبهای تولیدی که در پارک فناوری پردیس وجود دارد، استقرار مجمع تشکلهای دانش بنیان در این پارک فناوری پیشنهاد شده است.