سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو ژاپن از تاریخ ۲۹ تا ۳۱ ژانویه در شهر توکیو در حال برگزاری است. در این نمایشگاه که بزرگترین نمایشگاه فناوری نانو در جهان به شمار میرود، بیست کشور به صورت پاویون حضور یافتهاند. تعداد ۶۲۶ شرکت در این نمایشگاه حضور دارند که از این تعداد ۱۶۹ شرکت خارجی (غیر ژاپنی) هستند.
پیش بینی میشود که این نمایشگاه حدود ۴۵ هزار بازدید کننده داشته باشد و بنا به اعلام برگزار کننده نمایشگاه در روز اول ۱۴۷۰۲ نفر از نمایشگاه بازدید کردهاند.
در نمایشگاه امسال که هفتمین حضور ایران به شکل پاویون است، نمایندگانی از شرکتهای پیشگامان فناوری آسیا، شریف نانو پارس، تامین نانو ساختار آویژه، یارنیکان صالح، نانو سیستم پارس، پوششهای نانو ساختار و فناوران نانو مقیاس، بهمراه کارشناسانی از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ساختار هیات ایرانی را تشکیل میدهند. همچنین برای معرفی توانمندیهای شرکتهای ایرانی بروشورهای معرفی بیش از ۲۰ محصول و تجهیز ایرانی به معرض نمایش گذاشته شده است.