وی از ثبت پتنتبه عنوان یکی از اقدامات معاونت علمی ریاست جمهوری برای توسعه صادرات فناوری
نام برد و گفت: این معاونت از بحث ثبت اختراع در کشورهای خارجی به صورت جدی حمایت میکند و در حال حاضر 90 درصد هزینههای ثبت اختراع از سوی معاونت علمی تأمین میشود و شرکتهایدانش بنیان در جهت هدایت فعالیتهای خود به سمت توسعه صادرات ترغیب میشوند.
وی افزود: معتقدیم که برای تبادلات فناوری میان شرکتهای داخلی و خارجی باید زیرساخت لازم فراهم شود، زیرا ما بازار بزرگی در اختیار داریم که میتوانیم از آن برای انتقال فناوری و تحقیق و توسعه مشترک با شرکتهای خارجی استفاده کنیم.
ستاری شرط موفقیت حوزههای توسعه فناوری در عرصههای بینالمللی را ایجاد بخشهای تحقیق و توسعه با طرفهای خارجی دانست و افزود: این امر نیز در دستور کار معاونت علمی قرار دارد و ما در تبادلات بینالمللی بر همکاریهای بیشتر در حوزههای فناوری تمرکز داریم و این معاونت ایجاد پارکهای علم و فناوری مشترک با کشورهای خارجی را در واقعبه عنوان اصولی برای تبادل فناوری در نظر گرفته است.
ستاری به لزوم ایجاد یکزیست بوم برای فعالیت شرکتهایدانش بنیاندر زمینه صادرت کالا تاکید کرد و گفت: ما به عنوان دولت باید این زیست بوم و اکوسیستم را ایجاد کنیم تا شرکتهایدانش بنیان بتوانند فعالیتهای خود را در آن انجام دهند و به صادرات کالا بپردازند.