کریدور فناوری تا بازار در سال 1400 از طریق “خانه نوآوری و فناوری ایران–چین” چندین قرارداد صادراتی بین شرکت های ایرانی و چینی منعقد کرده است. چین در کنار سایر کشورهای آسیا مقصد صادراتی بسیاری از تجار ایرانی است، به نحوی که امروز علاوه بر مواد خام، شاهد صادرات محصولات دانش بنیان و فناورانه از ایران به این کشور هستیم.
در سال گذشته سه دستگاه تجهیزات آموزشی شامل یک دستگاه انفجار الکتریکی سیم و یک دستگاه اسپارترینگ توسط شرکت توانا به کشور چین صادر شده است. همچنین سه تفاهمنامه همکاری مشترک بین شرکت های ایرانی و چینی در حوزه ی نانو به شرح زیر امضا شده است:
- تفاهم نامه صادراتی/ آموزشی بین شرکت توانا و شرکت Suzhou Bei Ace Information Technology برای دورههای آموزشی نانو،
- تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه تصفیه آب با نانو غشا سرامیکی با شرکت دانش پژوهان صنعت نانو،
- و تفاهم نامه همکاری پایگاه صادارتی چین و مرکز Jiangsu International S&T cooperation.
صادرات به چین مثل هر کشور دیگر راه و رسم و قوانین مختلفی دارد. شناخت بازار، صحت سنجی شرکت های مشتری، قوانین گمرکی و … هریک مسائل مهم و قابل توجهی هستند. همواره یکی از چالش های مهم شرکت های دانش بنیان در بازار بین المللی، اخذ گواهینامه های معتبر و عقد قراردادهای حقوقی صحیح است. عدم شناخت استانداردهای لازم در هر حوزه، تسلط بر مفاد قراردادهای بین المللی، انواع تعرفه های گمرکی، مالیاتی و … می تواند مسیر رسیدن به صادرات موفق را برای شرکت های دانش بنیان کُند و یا حتی ناممکن کند؛ از این رو دفتر چین کریدور فناوری تا بازار www.tmsc.ir با حمایت همه جانبه از شرکت های متقاضی ورود به بازار بزرگ چین، با ارائه ی خدمات مالی، حقوقی، مشاوره ای و … روند صادرات به این کشور را تسهیل می کند. موارد زیر برخی از خدمات خانه نوآوری و فناوری ایران–چین است:
- تنظیم قرارداهای عدم افشا NDA،
- تفاهم نامه MOU،
- قرارداد Contract،
- ثبت شرکت، برند و پتنت در کشور چین،
- برگزاری جلسات B2B به همراه ترجمه،
- چاپ کاتالوگ و کتابچه های تبلیغاتی به زبان چینی
- و …
این خدمات حمایتی ذیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری isti.ir به شرکت های دانش بنیان و فناور ارائه می شود و متقاضیان می توانند جهت دریافت این خدمات به سایت خانه نوآوری و فناوری ایران-چین innotechexport.ir مراجعه و نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.