نمایشگاه WETEX دبی توسط اداره برق و آب دبی (DEWA) برگزار می شود. این نمایشگاه بستری پیشرو برای سازمانهای بینالمللی فراهم میکند، تا آخرین دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند. این دستاوردها شامل راهحلها و محصولات با موضوع فناوری های نوآورانه است. حوزه های انرژی، آب، فناوری های سبز، انرژی های تجدیدپذیر و پاک، راه حل های جایگزین با فناوری های سبز بخش های اصلی این نمایشگاه هستند. اهداف نمایشگاه را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
- توسعه پایدار
- ساختمان های سبز
- فناوری های نمک زدایی آب
- شهرهای هوشمند
پاویون شرکت های دانش بنیان در وتکس
پاویون شرکت های دانش بنیان با حضور ۷ شرکت دانش بنیان و فناور با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. این پاویون برای اولین بار بر اساس مدل کنسرسیوم و تحت برند مشترک witec (Water intelligent tech consortium) در حوزه آب اجرا شد.
مرتضی تقوایی حسین زاده مدیر کنسرسیوم پاویون شرکت های دانش بنیان گفت:
این کنسرسیوم شبیه به یک total solution (برنامه ی راه حل کلی) همه اجزای یک حوزه هوشمندسازی را در برمی گیرد. این اجزا شامل سه فاز است. فاز اول از طراحی بیسیک دیزاین که شامل بحث های GIS هیدرولیک مدل ها، کالیبراسیون مدل، سنسور جابجایی و طراحی سیستم های تله متری و تله کنترل را شامل می شود. فاز دوم در مورد تجهیزات و بحث سنسورها ، سنسور فشار ، دبی اکیوترها و لول سنج ها است. سومین فاز از اجزای این توتال سلوشن بحث جمع آوری اطلاعات و ارسال اطلاعات با rto ها، اتاق های دیس پچینگ، اتاق های سرور و نهایتا بحث هوشمندسازی شبکه که توزیع بهینه آب، شبکه فشار، آب بدون درآمد اتفاقات و انرژی و حوزه تعمیر و نگهداری را پوشش می دهد. وی افزود: این برنامه راه حل کلی با سه فاز تخصصی توسط 6 شرکت دانش بنیان و فناور در حال انجام است.
فرصت تبادل نظر با متخصصین بین المللی و بررسی آخرین فناوری ها در حوزه های مختلف نیز در نمایشگاه وتکس از طریق سمینارهای تخصصی و میزگردهای حاشیه نمایشگاه فراهم است.
در نمایشگاه وتکس سید محمدمهدی نوربخش دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست و آقای سلیمانی سرکنسول ایران از پاویون شرکت های دانش بنیان بازدید کرد.
این نمایشگاه از روز چهارشنبه مورخ 24 آبان 1402 آغاز به کار کرد و روز جمعه مورخ 26 آبان ماه به کار خود پایان خواهد داد