بهگزارش روابط عمومی کریدور، دکتر علیرضا میرزایی، عضو سابق شورای عالی مالیاتی و دادستان امور مالیاتی در این کارگاه آموزشی به کلیات قانون مالیاتهای مستقیم و نحوه محاسبه مالیات بر شرکتها و موسسات تجاری اشاره و نحوه معافیتهای مالیاتی شرکتهای دانشبنیان بررسی نمود.
بنابر این گزارش، وی در این کارگاه آموزشی ضمن شرح فرآیندهای مربوط به مالیاتهای تکلیفی و مالیات بر ارزش افزوده، در چارچوب سرفصل کارگاه آموزشی قوانین مالیاتی به ارائه توضیح و بررسی موضوعاتی از قبیل معافیتهای مالیاتی، مالیاتهای تکلیفی: اجاره، حقوق، ماده ۱۰۳، ماده ۱۰۴، ماده ۱۰۷، مراحل رسیدگی، صدور برگ تشخیص و قطعیت مالیات، ضمانت اجرای مربوط به تخلف از تنظیم و اظهارنامه و صورتهای مالی، ضمانت اجرای مربوط به مالیاتهای تکلیفی (شرح قوانین ماده ۱۹۷، ۱۹۹)، چگونگی رسیدگی و حل اختلافات مالیاتی مودیان، تطبیق مالیاتهای تکلیفی یا مندرجات اظهارنامه، شرح مهمترین موضوعات راجع به مالیاتهای تکلیفی، حل اختلاف مالیاتی با آخرین اصلاحات قانون، دلایل عدم بخشودگی مالیاتها تکلیفی در قانون مالیاتها، زمان پرداخت مالیاتهای تکلیفی با توجه به قانون مالیاتها و مالیاتهای مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده V. A. T تفاوتها و تعاریف پرداخت.
گفتنی است کارگاه آموزشی قوانین مالیاتی، پنجمین دوره آموزشی است که در سال جاری برگزار شد. پیش از این دورههای آموزشی از قبیل، بهرهور سازی تحقیق و توسعه، بازاریابی و برند، آیین نگارش و تنظیم قراردادهای تجاری و اسناد تجاری از سوی موسسه خدمات فناوری تا بازار به منظور آموزش عمومی و تخصصی شرکتهای دانشبنیان حوزه نانو برگزار شده بود. این موسسه تا پایان سال جاری برگزاری ۱۳ کارگاه آموزشی دیگر را در برنامه دارد.