مشاور موسسه خدمات فناوری تا بازار در امور مراکز رشد، در این جلسه، به نحوه تعامل و بررسی فعالیتهای شرکتها و مراکز رشد اشاره و برگزاری نشتهای جداگانه با مراکز رشد همراه با شرکتهای مستقر در هر مرکز را روش مطلوب موسسه در ارتباط با شرکتها و مراکز رشد دانست. وی ارائه توضیح هر شرکت در خصوص ایده محوری خود و شکل حرکت و تاریخچه فعالیت هر شرکت را در راستای این ایده محوری خواستار شد. وی تاکید کرد: «ما در نشست امروز در کنار هم هستیم تا در کنار هم به بررسی مشکلات و نحوه کمک به شرکتهای مرکز رشدی بپردازیم، هدف مواخذه یا موفق یا ناموفق دانستن شرکتها نیست.» در ادامه این جلسه شرکتهای حاضر، به ارائه توضیح در خصوص موضوع فعالیتهای خود، روند فعالیت و مشکلاتی که با آن روبرو هستند؛ پرداختند.
ژاله مجیب مشاور موسسه در امور مراکز رشد در بررسی فعالیتهای شرکت نانو فن ویرا گفت: «وجود برنامهریزی در شرکتهای مستقر در مراکز رشد بهصورت تدوین شده در خصوص اینکه طی یک مدت مشخص چه نوع تولیدی با چه مقداری و برای کدام بازار را مدنظر دارند، تاثیر مستقیمی در تخصیص هوشمندانه منابع، همراه با آیندهنگری یک فعالیت مطلوب در شرایط سخت محیطی و اقتصادی که بازاریابی کار دشواری به نظر میرسد؛ دارد.»
در ادامه جلسه ضمن تشریح فعالیتهای شرکت مگنتیت بیوکتالیست، فرآیند تاییدیه نانو مقیاس این شرکت بررسی و بر ارائه مشاورههای توسعه محصول از جانب کریدور بعد از دریافت تاییدیه نانو مقیاس و پذیرش محصول تاکید شد.
مدیرعامل شرکت نانوفناوری و انرژی کربن، بهعنوان سومین شرکت به تشریح فعالیتهای خود حول ایده محوری فرآیند گوگردزدایی و فرآیند تبدیل متانول به بنزین پرداخت و تعاملاتی را که با صندوق سرمایهگذاری نفت و شستا ایجاد شده بود را توضیح داد و خواستار تخصیص امکانات بیشتری برای شرکتها از سوی مرکز رشد الزهرا (س) شد. در ادامه بررسی فعالیتهای این شرکت، دکتر صعودی معاون مرکز رشد الزهرا (س) به نوپا بودن مرکز اشاره و در عین حال بر وظیفه مرکز رشد در تسهیل فعالیتهای این شرکت و سایر شرکتها تاکید نمود.
در پایان نماینده شرکت پرتونگار پرشیا، به عنوان آخرین شرکت، فعالیتهای خود را تشریح نمود و به مشکلات تحریمی و مشکلات ارزی در واردات برخی ملزومات که در ساخت تجهیزات پزشکی با آن مواجه است پرداخت و براهمیت پیگیری سرعت بخشیدن به برخی فرآیندهای تعدادی از خدمات کریدور از قبیل اخذ استانداردهای CE و ISO تاکید نمود. که در ادامه توضیحاتی از جانب کاشناسان کریدور در خصوص دلایل زمانبر بودن برخی فرآیندهای اخذ این استانداردها ارائه شد.
این نشست دومین جلسهای بود که در نوع خود با موضوعیت مراکز رشد برگزار میشد. پیش از این، اولین نشست از سوی موسسه خدمات فناوری تا بازار با حضور رابطین مراکز رشد، برنامهریزی و اجرا شده بود.
گفتنیاست کریدور در نظر دارد به منظور افزایش تعامل با شرکت ها و مسئولین مراکز
رشد، نشست های جداگانه ای به صورت هفتگی با مراکز رشد و شرکت های مستقر در
هر مرکز برگزار نماید