خدمات
خدمات کریدور
- خدمات تجاری سازی
- راه اندازی کسب و کار
- مدیریت کسب و کار
- توسعه بازار داخلی
- توسعه بازار صادراتی
- مشاوره رایگان
- صادرات دانشبنیان
با حضور معاون اول رئیس جمهور، دکتر مخبر امروز پاویون ایران در ششمین نمایشگاه واردات چین آغاز به کار کرد. در آیین افتتاحیه این پاویون نخست وزیر کشور چین، استرالیا، آفریقای جنوبی، صربستان، کوبا و قزاقستان نیز حضور داشتند. حضور 50 شرکت و 250 تاجر ایرانی در مراسم آغاز به کار پاویون ایران در CIIE2023 در کنار مسئولین نویدبخش اتفاقات خوب در روزهای بعدی نمایشگاه است.
دکتر مخبر معاون اول رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه پاویون ایران گفت: امروز فضای بی نظیری برای گسترش همکاری های همه جانبه تهران-پکن فراهم شده است. هرگونه قرارداد تجاری و سرمایه گذاری با ایران مورد پشتیبانی دولت قرار می گیرد.
معاون اول رئیسجمهور ایران با همراهی نخست وزیران از کشورهای
و جمعی از مدیران سازمان های بین المللی از ششمین نمایشگاه بین المللی واردات چین بازدید کرد.
دکتر محمد مخبر پس از این بازدید و در افتتاحیه رسمی پاویون ایران گفت:ایران و چین از دیرباز همسایگان تمدنی و شرکایی توانمند در عرصه تعاملات تجاری و اقتصادی بودهاند. وی ادامه داد: ما در صدد احيای پیوندهای تاریخی، تجاری و اقتصادی ایران و چین هستيم. امروز «مشارکت جامع راهبردی» و اراده رهبران دو کشور، فضایی بینظیر برای گسترش همکاریهای همهجانبه ایجاد کرده است.
وی افزود: حضور فعال و پررنگ شرکتها و نهادهای اقتصادی ایران در نمایشگاه وارادت چین، بیانگر اراده متقابل و زمینههای مساعد برای ایجاد جهشهای پرثمر در روابط دو کشور است.
معاون اول رئيس جمهور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ايران در سالهای اخير به پيشرفت های شگرفی در صنايع و فناوری های نو، از جمله:
دست يافته است و برای همكاری، صادرات و سرمايه گذاری مشترك اعلام آمادگی می کند.
وی با یادآوری اینکه سند همکاری جامع 25 ساله بين ايران و چين، چارچوب و نقشه راه همکاریهای دو کشور را ترسیم کرده است تاکید کرد: در جهت توسعه راهبردی تعاملات دوجانبه و چندجانبه، نياز به عزم جدی و تلاش بخشهای دولتی و خصوصی طرفين برای عملياتی شدن پروژه ها و همكاری های اقتصادی دو كشور امری ضروری است.
دکتر مخبر از حضور فعال شرکتهای ایرانی از بخشهای:
و ساير بخشهای اقتصادی، در این دوره از نمایشگاه بینالمللی واردات چین اظهار خرسندی کرد. وی گفت: اميدواریم اين تلاشها منجر به عقد قراردادهای همكاری و توسعه تجارت بين طرفين گردد.
وی تصریح کرد: من به عنوان معاون اول رياست جمهوری اسلامی ايران، به شما اطمينان می دهم هرگونه عقد قرارداد تجاری و سرمايه گذاری بين طرفين مورد پشتيبانی كامل دولت قرار می گيرد و من تمام تلاشم را برای اجرايی شدن آنها به كار خواهم گرفت.
معاون اول رئيس جمهور در بخش پایانی سخنان خود از تلاشهای سفارت جمهوری اسلامی ايران در پکن، سرکنسولگری ايران در شانگهای، سازمان توسعه تجارت، و همه عزیزانی که در برگزاری این نمایشگاه تلاش و کوشش ارزشمندی نمودهاند، قدردانی کرد و گفت: اميدوارم شركت های مختلف چينی، فرصت شناخت بهتر و بيشتر از توانمندی و ظرفيتهای ايران در زنجيره های تأمين و توليد مشترك و افزايش واردات از ايران را بدست آورند.
دکتر مخبر همچنین بر لزوم بسترسازی برای فعالیت بخش خصوصی دو کشور و فعالان اقتصادی ایران و چین تاکید کرد و افزود: باید با فراهم کردن زمینه فعالیت بخش خصوصی دو کشور، اقتصاد خود را به نقطه بازدارندگی برسانیم تا دشمنان نتوانند به اقتصاد ما آسیب وارد کنند.
پیش از سخنان معاون اول رئيس جمهور کشورمان عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توانمندیهای کشورمان در احداث تجهیزات صنعت نفت و گاز، گفت: برای مقابله با تحریم های دشمنان تلاش ما این است که بر تامین نیازهای خود و دیگران تمرکز کنیم.
مدیر کل بازرگانی چین نیز در این مراسم مناسبات ایران و چین را تاریخی و دیرینه توصیف کرد و گفت: حجم مناسبات دو کشور در سال میلادی جاری از رشد قابل توجهی برخوردار بوده که نشان دهنده سرزندگی و پویایی روابط اقتصادی دو کشور است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و رئیس سازمان توسعه تجارت نیز هر کدام در سخنانی به ظرفیت های گسترده کشورمان در بخش های مختلف برای توسعه مناسبات با کشور چین اشاره کردند و از آمادگی ایران برای ارتقاء سطح مناسبات تهران و پکن خبر دادند.
گفتنی است امسال بیش از ۵۰ شرکت و ۲۵۰ تاجر ایرانی در دو هزار متر مربع فضای نمایشگاهی در اکسپو واردات چین حضور دارند. مجری برگزاری این پاویون مرکز تجاری ایران-چین (سوژو) یکی از دفاتر صادراتی کریدور فناوری تا بازار است. کریدور فناوری تا بازار دفاتر صادراتی در کشورهای چین، اندونزی، سوریه، هند، مکزیک و برزیل دارد. این دفاتر به شرکت های دانش بنیان، خلاق، فناور و آزاد خدمات صادراتی ارائه می کنند.
کریدور فناوری تا بازار، در سال 1390 با هدف تسهیل مسیر فناوری تا بازار تأسیس گردید. خدمات کریدور ، در سه محور مشاوره رایگان کسب و کار، خدمات تجاریسازی و توسعه صادرات دانش بنیان ارائه میشود.