خدمات

اعطای لوح تقدیر به شرکت دانش بنیان پرسیس ژن پار

لوح تقدیر صادرات اولی شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت پرسیس ژن پار توسط خانم راضیه کهنسال مدیر باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان اعطا شد.

ورود به بازار بین الملل برای شرکت های دانش بنیان ضروری است چرا که محصولات دانش پایه، به تعداد محدود در هر بازار مورد نیاز است. بنابراین شرکت ها برای رشد خود باید به بازارهای بین الملل وارد شوند. در همین راستا باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان، شرکت های صادراتی فوق را ارزیابی، عارضه یابی و توانمند می کند.

گام نخست در مسیر صادرات، انتخاب و ورود به اولین بازار بین المللی است. این گام باید محکم، با دقت و تحقیق عمیق برداشته شود تا شرکت ها بتوانند در مراحل بعدی راحت تر به مقاصد صادراتی خود دست یابند. 20 شرکت منتخب که اولین صادرات خود را به تازگی انجام داده اند و برنامه ی ورود به بازار بین الملل را پیگیری می کنند، سال گذشته در گردهمایی باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان مورد تقدیر قرار گرفتند.  

شرکت پرسیس ژن پار از جمله شرکت‌هایی است که در سال 1400 برای اولین بار موفق به صادرات شده است. مدیر عامل شرکت امروز اول مردادما،ه لوح تقدیر خود را از مدیر باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان دریافت کرد. آقای دکتر کارآگاه مدیرعامل مجموعه پرسیس ژن پار، در مورد فعالیت شرکت خود گفت:

این شرکت از سال 1400 صادرات خود را با محصول پرکینرا و در دو بخش ثبتی و فوریتی به کشورهای اکراین، ترکیه و فیلیپین آغاز کرده است. در سال 1402 صادرات محصول برکسورف را به کشور ونزوئلا انجام داده و صادرات به کشورهای هند و سریلانکا در دستور کار دارد.

دکتر کارآگاه در مورد مشکلات و چالش های پیش روی صادرات محصولات پرسیس ژن پار گفت: بیشترین مشکلات ما مربوط به رفع تعهد ارزی و ارزش‌گذاری‌ محصولات در گمرک است. ایشان پیشنهاد دادند با توجه به ارزش صادرات محصولات دانش بنیان برای کشور، مسائل مربوط به رفع تعهد ارزی برای این دسته از محصولات تسهیل شوند.

در این جلسه خانم راضیه کهنسال، مدیر باشگاه شرکت های دانش بنیان صادراتی گفت: باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان درصدد برگزاری گردهمایی های مستمر و همچنین جلسات انفرادی با شرکت های مختلف است تا دائما مشکلات شرکت ها را رصد و برای رفع آنها تلاش کند. کهنسال افزود: شرکت های دانش بنیان پتانسیل و ظرفیت خوبی برای صادرات دارند و امیدواریم با کاهش موانع موجود و افزایش حمایت ها، بتوانیم شاهد توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان در آینده نزدیک باشیم.

وی افزود: در مورد تعهدات ارزی، باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان در پی برگزاری یک کارگاه است تا شرکت ها بتوانند مشکلات خود را در این زمینه بیان کنند. هدف ما حل این مشکل حداقل برای شرکت هایی است که در باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان هستند. همچنین نشست های تخصصی هم اندیشی با حضور مسئولین از دیگر برنامه های باشگاه است. این نشست ها به صورت تخصصی در حوزه های مختلف برگزار می شود. در این نشست ها مشکلات توسط شرکت ها مطرح می شود و برای حل آن ها چاره اندیشی می شود.